Hjemmelaget dip

Jeg elsker dip! Helst til potetgull, men til grønnsaker er det også helt fantastisk, men siden det er såpass mye druesukker i de ferdigpakkene har jeg prøvd meg frem til en hjemmelaget variant! 

Jeg bruker å smake meg litt frem så har ingen nøyaktige mål, men kan jo forklare hvordan jeg selv gjør det og hvilke krydder jeg bruker :)

Det jeg begynner med er å helle oppi ønsket mengde rømme i en liten skål, før jeg finner frem krydderne. 

Mine favoritter er: 
Hvitløkskrydder
Chicken and steak (bilde her)
Paprika
Salt
Kjøtt og grill-krydder fra knorr (bilde her)

Det er Chicken and steak og krydderet fra knorr som jeg bruker mest av da det er det jeg føler gir mest smak, men må ha en dæsj av hvitløkskrydderet og paprikapulveret også for en fin helhet! :) 

Helt tilslutt tilsetter jeg en liten dråpe med flytende natreen for å få en liten sødme, men her er det viktig å være forsiktig slik at man ikke får for mye oppi for da smaker det ikke godt i det hele tatt :P 

Jeg føler disse krydderene til sammen smaker som holiday-dippen, men det er bare å slå seg løs i krydderhyllen og smake seg frem til egen favoritt-smak! :) 

Her servert med stangselleri, agurk og grønn paprika :)

Her servert med stangselleri, agurk og grønn paprika :)