Hei!
Jeg er ei jente på 23 år og bor sammen med min flotte samboer, Matteo.
Mine interesser er grafisk design, hest, foto og matlagning.

Jeg har jobbet med å gå ned i vekt i flere år og prøvd det aller meste. I 2011 gikk jeg ned 30 kg med lavkarbo og ketolysekuren og det gikk fort! 30 kg på 4 måneder. Så fikk jeg meg samboer og kiloene kom på igjen. 
Det som var hovedproblemet var at vi ikke hadde kjøkken siden vi pusset opp og det ble mange enkle løsninger. Tilslutt så ga jeg helt opp og jeg spiste utrolig usunt. Derfor gikk jeg opp de 30 kiloene + 20 kg iløpet av det neste året. 50 kg på et år er VELDIG mye og det merket jeg veldig godt på kroppen!!

Desember 2012 bestemte jeg meg for å ta tak i problemet igjen og i februar 2013 begynte jeg på et obligatorisk livsstilsendringskurs for slankeoperasjonen som jeg hadde blitt henvist til sommeren 2012.
Dette livsstilsendringskurset viste seg å være utrolig viktig for meg og jeg lærte kjempemasse både om trening og kost, men det aller viktigste var det jeg lærte om psyken! Hvordan hodet vårt fungerer og hvorfor det er så utrolig lett å ty til mat for trøst, kos og straff! 
Når valget om operasjon skulle tas valgte jeg å si nei etter veldig nøye gjennomtenkning. Jeg ville klare dette selv! Det er så mange skremmende komplikasjoner og bivirkninger av en slik operasjon at jeg ville gi det en siste sjans før jeg tok det steget. 

Igjennom hele kurset og i tiden etterpå trente jeg masse, 5-7 ganger i uka (gjerne mer) og spiste sunt. Telte alt av kalorier og var veldig fornøyd med meg selv og gikk kanskje ned 5-6 kilo etter kurset. Etter sommeren 2013 datt jeg ut igjen og mistet motivasjonen og i oktober 2013 startet jeg opp med lavkarbo og ketolyse igjen og regnet med at jeg skulle gå ned like raskt denne gangen, men problemet denne gangen var at jeg nå begynte å slite med krystallsyken som slo meg helt ut med kvalme og svimmelhet. 
Jeg kjempet mot kvalmen og svimmelheten i over et halvt år! Levde på reisesyketabletter og matlysten var nærmest ikke eksisterende, noe som førte til mange utskeielser og en vekt som ikke rikket seg nedover. 
Tilslutt måtte jeg igjen gi opp lavkarboen da kroppen min ikke klarte alle utskeielsene i tillegg til alt det fettet et lavkarbokosthold fører med seg og jeg sitter nå igjen med ganske dårlige lever og galleverdier. Dette var rundt sommeren 2014.

Nå, 2 år etterpå er jeg i gang igjen etter en lang periode der jeg har jobbet heftig med meg selv både psykisk og fysisk. Jeg vet det vil bli en vanskelig vei for å komme tilbake til den vekta jeg hadde for 5 år siden, men jeg er fit for fight og klar for å kjempe med hud og hår, for nå er jeg dritt lei den tunge kroppen jeg har og alle helseplagene som følger! I skrivende stund (30 Juli 2016) er vekta på over 120 kilo og det er så alt for mye. 

Jeg bruker denne bloggen som en dagbok og en plass til å skrive ned alle oppskriftene jeg bruker.
Håper dere finner den interessant og kanskje henter et lite tips eller to! 

Dere finner meg også på instagram som nadjaslavkarbo og på facebook!
Vennlig hilsen Nadja Michelle