Hei!
Jeg er en jente på 26 år som har slitt med overvekt og et ødelagt forhold til mat så lenge jeg kan huske.
Dietter er noe som har vært en stor del av livet mitt, men matavhengighet og andre faktorer har alltid vært i veien og etter alle disse årene endte jeg opp som sykelig overvektig i veldig ung alder. Jeg har klart å gå ned i vekt før, men aldri klart å holdt den nede da jeg aldri grep tak i de virkelig viktige tingene.

Det var ikke før i sommer at jeg skjønte alvoret og ting falt på plass etter en alvorlig fødselsdepresjon og har siden det jobbet hardt for å overvinne matavhengiheten min. I november begynte jeg igjen på lavkarbo da dette er et kosthold som utelukker mesteparten av maten som trigger overspisingen og som tar overhånd. På lavkarbo holder jeg sulten i sjakk, jeg vet hva jeg bør spise og kroppen min trivdes aller best i ketose.

Dette er nå snart hele fire måneder siden og jeg føler endelig at forholdet mitt til mat begynner å gi slipp på det voldsomme taket det hadde på hverdagen min, men det vil alltid være en kamp å kjempe mot avhengigheten jeg har bygget på i over 20 år.

Jeg ønsker å bruke denne bloggen for å dokumentere de gode og vanskelige dagene, dokumentere reisen min, legge ut oppskriftene mine og kanskje hjelpe andre der ute som sliter med det samme.

Ønsker du å lese mer om hvordan jeg har hatt det oppigjennom årene, min kamp mot helsevesenet som nekter å forstå at vektproblemer også trenger mental oppfølging og hvordan jeg først startet denne reisen kan du lese mer her.

48257089_10217427553417445_4091154244353130496_n.jpg