Verdens enkleste pizzabunn

En dag fikk jeg så lyst på lavkarbopizza, men jeg har liksom aldri funnet en bunn som har vært mer en litt god, men jeg googlet litt og fant frem til denne oppskriften og tenkte jeg skulle prøve den. Resultatet ble kjempebra så nå tenkte jeg og dele den med dere! 

Pizzabunn:

  • 3 egg
  • 2 dl revet ost (Jeg pleier å strø litt ekstra ost over den når jeg har fordelt røren på stekebrettet)

Bland egg og revet ost i en bolle
Fordel rører på stekebrett
Stek bunnen i 10-15 minutter på 175 grader midt i ovnen
Legg så på fyll (kjøtt og slikt må være stekt på panne først) og stekt videre på 175 grader til osten er smeltet.

Lett ikke sant?  Denne pizzabunnen er det veldig lite karbohydrater og smaker ikke så mye egg som man skulle tro! Anbefales virkelig :)

Her har jeg toppet pizzaen med skinke, bacon og ost på toppen igjen

Her har jeg toppet pizzaen med skinke, bacon og ost på toppen igjen

OBS! Denne kan ikke varmes opp i mikroen dagen etterpå for da renner osten som er i bunnen, men man kan varme den opp i stekeovn på 200 grader uten problem.

Bon appetitt!