Lasagne med "pastaplater"

Brukte denne oppskriften fra http://mariann08matbloggen.blogspot.com/

Oppskrift på kjøttsausen:

ca 400g kjøttdeig

2 shalottløk

1/2 gulløk

3 fedd kvitløk

1 boks ‘Rema 1000′ flådde skinnfri tomater

en skvett fløte

salt og peppermiks i dag

Brune kjøttdeiga først, deretter løken ilag med

kjøttdeiga ei stund. Tilsett tomater, kvitløk og

fløte. Lat det surre ei stund. Krydre.

Ostesaus:

  • ca 1,5 dl fløte
  • ca 1 dl vatn
  • ca 100 gram naturell smøreost
  • en god bit Norvegia
  • salt og pepper

Kok opp fløte og vatn og smelt osten oppi.

Salte og pepre.

Legg kjøttsaus, ostesaus og plater lagvis.

Topp med masse ost. 200 grader, 30 minutt.

Server med masse god salat 

Oppskrift på pastaplatene:

  • 4 egg
  • 125 gram kremost
  • ca 35 gram fiberhusk

Start med å sette ovnen på 150 grader.

 Pisk eggene godt, tilsett deretter fiberhusk og smøreost,

so piskar du alt dette godt sammen. Lat det svelle

ca 10 minutter, før du rører det godt sammen igjen.

 Legg deigen på en bakepapir. 

Legg så på ett olja bakepapir med den olja siden

ned. Kjevle so ut deiga, til det blir ganske tynt.

Når den er ferdig utkjelva dekker denne oppskrifta ett

stort bakebrett. Sett det i ovnen med begge bakepapira på.

Steik den i ovnen i 10 minutter. Når du tek den uta av

Skal du laga tagliatelle (bandspaghetti) rullar du

bakverket til en rull før du skjer med en skarp kniv.

Eller…. pastaplater til lasagnen skjerast i ruter…