Hjemmelaget kyllingburger med ostekuber.

Dette trenger du:

- Kyllingkjøttdeig 400g
- 1 egg
- salt og pepper (jeg brukte chicken & steak krydder også)
- Ost skjært i kuber i ønsket størrelse, mine var rundt 1 cm kanskje. 

Sånn gjør du:

Bland sammen egget, kjøttdeigen og krydderet enten i kjøkkenmaskin, eller for hånd med sleiv. Med sleiv blir burgerne gjerne mer saftige, så jeg valgte dette. Når alt er jevnt fordelt tilsetter du osten. Form så burgerne, ca.2-3 cm i høyden (husk at burgerne gjerne krymper, det kan være lurt å rute dem).

Så steker du dem på middels varme på begge sider til de er gjennomstekte og gyldne på utsiden. Du kan med fordel også servere dem med smeltet cheddar oppå, utrolig godt! 

Her har jeg toppet burgeren med cheddar og litt sukkerfri ketchup oppå, servert med en enkel salat ved siden av.