Nadja's Appelsin ostekake

Inspirert av utallige ostekake-oppskrifter, så tenkte jeg å lage min egen variant!  :) 

Bunn:

  • 250g. grovhakka mandler (Jeg hakka dem med stavmikser)
  • 100g. romtemperert smør

- Blandes godt og legges i en papirkledd rund form

Fyll:

  • 1 boks seterrømme 
  • 1 pk kremfløte (1/3 l)
  • 3 dl blandet funlight-appelsin saft (2 dl saft, 1 dl vann)
  • 4 toppede ts gelatinpulver 
  • 3/4 pakke med philadelfia, original

- Lag geleen og la den stå og avkjøle 
(varm safta til den nesten koker, ta av plata og rør inn gelatinpulveret)

- Rør sammen kremost og rømme til den blir klump-fri 

- Visp kremen. 

Bland så alt sammen, rør forsiktig. Tømmes over bunn. La stå kaldt 3-4 timer før du lager gele-lokket.

Gelelokk:

  • 3 dl blandet funlight-appelsin saft (2 dl saft, 1 dl vann)
  • 4 toppede ts gelatinpulver 

- Lag geleen og la den stå og avkjøle seg til den blir helt kald (ikke stivna da, men ikke lunket)

(varm safta til den nesten koker, ta av plata og rør inn gelatinpulveret)

Tøm over kaka og la den stå kaldt til geleen er stivna (jeg lot den sto igjennom natta). 

Da er det bare å nyte :)