Sukkerfrie "Seigmenn"

Jeg prøver jo å prøve ut oppskrifter på juelgodt og julekaker som jeg kan ha i jula og ramlet over denneoppskriften. Siden jeg er veldig svak for gelegodteri måtte jeg selvfølgelig prøve ut denne og er veldig fornøyd med resultatet! 

Du trenger:

  • 1 pakke gelatinplater (Jeg brukte 10 ts pulver istedenfor da jeg synes det er enklere)
  • 3 dl vann
  • 1-1,5 dl Fun-light saft
  • 2 ts sukrinmelis (+ litt vanlig sukrin til å strø over bitene)

Ha vannet i en kjele og la gelatinplatene ligge i bløt i ca. 5 min. Varm vannet forsiktig opp til gelatinen er helt smeltet.
Ta kjelen av platen og tilsett saft og sukrinmelis, blandt godt.

Hell alt over i en form slik at høyden blir ca. 0,5-1 cm. og sett formen i kjøleskap i minst 4 timer, til alt er ordentlig stivnet.
Ta formen ut og ha den i litt varmt vann, snu den på hode over bakepapir eller liknende, sett de i kjøleskapet og når geleen er helt stivnet  skjærer du den i passende størrelser og oppbevar kaldt. Dryss over litt sukrin før servering og nyt!