Tiden flyr!

Ja, tiden flyr noe vannvittig!Har vært veldig tom for energi i det siste så derfor minimalt med blogging og headerlaging, men nå er formen bedre og jeg er i full gang igjen! Så da er det bare å bestille her - Oppstartskampanjen varer ut september så her gjelder det å være raske ;)

Ellers så har tiden gått mye til jobbing og litt arbeid her hjemme. Merkes godt på kroppen at vi bor i et oppussingsprosjekt, det skal være sikkert. Blir veldig greit til slutt da :)

Sist helg var jeg og mannen en liten tur i sverige og fredrikstad, skulle bort å se på fordtreff på søndagen så da tenkte vi at vi kunne pleie kjærligheten litt i samme slengen med en weekend på hotell. Vi bodde ved Rica City Hotel som ligger bare noen få minutter unna brygga. Hotellet hadde veldig behjelpelige og hyggelige ansatte, god frokost, men veldig små og utslitte rom. Var også endel støv men det overlever man!

Her var vi på vei til Sandefjord for å ta båten videre til strømstad. Vi ( Les: Jeg) var kjempestressa hele turen da vi lå i grenseland for å rekke båten. Der er jeg og mannen svært ulike! Uansett hvor dårlig tid vi har så slapper han heeelt av og tar livet med ro, jeg derimot får jo nesten stressanfall bare vi er litt over tiden enn planlagt! Men vi rakk båten og kom oss avsted så hadde jo ikke trengt å stresse.. Kanskje på tide å lære seg å komme avsted i god tid? Neeeeida!

Lørdag tilbrakte vi dagen på nordbysenteret der lommeboka fikk tømt seg. På kvelden gikk vi ut å spiste på en nydelig kinaresturant med mongolskbuffet og kjempegod vin, akkurat slik en kjærestekveld skal være :) Ble litt mye vin da, men slikt skjer ;) Var hyggelig da!

Søndagen så var det som sagt fordtreff som ble avholdt i rudskogen. Jeg er ikke så overentusiastisk for billøp da jeg synes det går litt for fort, men dette var morro! Mange fine biler og fine svinger!

Men nå er jeg lei av å skrive oppsummeringsinnlegg, blir kjedelig og usammenhengende så jeg tror jeg stopper her jeg!

Minner om facebook siden til bloggen: http://www.facebook.com/Nadjamichelle.no for å få oppdateringer på bloggen, og instagram : Nupsida for å se flere bilder!