Test av questbarer - Mine favoritter så langt

Etter å ha lest så mye bra om questbarer måtte jeg jo prøve noen og nå tenkte jeg å fortelle litt om de jeg har smakt så langt :) White Chocolate Raspberry

bringebærquest

Min favoritt av de jeg har smakt til nå! På bildet her har jeg hatt den i mikroen og derfor er den litt segen på den ene siden.

Jeg har funnet ut at når jeg varmer questbarene i mikroen så kommer det en slags rar ettersmak som ikke er så god så kommer til å slutte med det. I denne her finner man gode biter med hvit sjokolade og biter av bringebær, en veldig god match og en favoritt av mange :)

Peanutbutter Jelly

quest-protein-bar-peanut-butter-and-jelly-review-2

Bilde lånt herfra: http://www.browniebites.net/opinions-quest-bar-protein-bars/

Denne kommer som en veldig god nummer 2 og denne er også den som smaker mest naturlig! God peanøttsmak og skikkelig gode bærbiter spredd i baren.

Cookies and Cream

oreoquest

Denne er en av nyhetene til Quest Nutrition og en favoritt hos mange. Den når godt opp på skalaen min også, men kan fort smake litt for kunstig, men nå skal det nevnes at denne er en jeg bare har varmet i mikroen og får derfor den rare ettersmaken. Spiste den "rå" nå og da var den veldig godt, så kan godt være at denne kommer til å krype oppover på lista :)

Cinnamon Roll

quest-protein-bar-cinnamon-roll-review-2

Bilde lånt herfra: http://www.browniebites.net/opinions-quest-bar-protein-bars/

Denne her minner veldig om Gifler egentlig, sånne små kanelsnurrer som kommer i en rød pose. Den er veldig god og smaker veldig naturlig, men er akkurat som om man blir litt lei av smaken før man har spist den opp. Veldig god da og er gjerne noe jeg kommer til å kjøpe igjen, men den er ikke på min topp 3 liste.

Alt i alt så er jeg veldig positivt overrasket over disse barene og er noe jeg kommer til å spise mye mer av! Atkinsbarene er de jeg liker aller best, men de er proppfulle av ingredienser som magen min virkelig ikke liker så da er disse perfekte som kun inneholder gode ingredienser :)

Jeg kjøper barene på Iherb, rundt 150-170 kr for 12 stk så er en veldig god pris :)

Et lite tips!

Visst det er første gang du handler på iherb kan du bruke koden OJI756 og du vil da få 5 – 10 $ i rabatt! Trykk på bildet under eller skriv inn koden i handlekurven din før du betaler :)

Iherb kode

 

20140203-232511.jpg

Husk å følge meg på facebook! https://www.facebook.com/Nadjamichelle.no

Følg meg også på instagram for flere bilder og tips! nupsida (Min personlige konto) og nadjaslavkarbo (Kontoen min som omhandler kost, trening og livsstilsendring)