Er noe hærk å være syk!

De siste dagene har både jeg og samboer vært plaget av omgangssyken.Begynte med at han var skikkelig dårlig på søndag, men han har i det siste vært plaget av sterk fyllesyke så vi tenkte bare det var det, men utover kvelden ble han bare dårligere og neste dag ble jeg og dårlig så da var det visst ikke fyllesjuka alikevell.

Vi tilbringte hele søndagen og mandagen i senga, hentet litt mat innimellom. Er veldig glad for at han var syk samtidig med meg da jeg hater å være syk og alene. noe som kommer av min fobi mot oppkast og kvalme folk generelt.  Om folk er interessert så skal jeg fortelle om den fobien ved en senere annledning, men da jeg ikke er helt frisk idag heller så kan jeg heller ta det senere.

Idag har samboeren vært på jobb og er bedre i formen, mens jeg er hjemme idag og. Ei veninne kommer innom på middagsbesøk idag og skal leke litt frisør så håper at formen holder :)

Her har dere utsikten jeg har hatt de siste dagene. Sett ferdig sesong 8 av Greys Anatomy.. Håper det kommer flere episoder ganske snart, for dette endte veldig spennende!!

Har også sett mye av dette i det siste.. Samboer i telefon. Har aldri møtt noen som sitter så mye i telefon som han *sukk*

Legger også med ett bilde av Miramor, de har kost seg veldig de siste dagene med å ha mamma og pappa i nærheten hele dagen. Blir jo nesten bortskjemte på kos og lek! Verdens nydeligste er de <3

Alle bildene er fra instagrammen min, dere må gjerne følge meg! Heter nupsida der ;) Nei, nå får jeg prøve manne meg opp til å ordne meg litt til besøket kommer, kan jo ikke tusle rundt i pyjamasen hele dagen heller!