Superenkel konfekt

For noen uker siden kjøpte jeg denne kokosoljen fra iHerb (Visst du bestiller for første gang fra iHerb, bruk denne koden og du vil få rabatt: OJI756 ) og lurte på hva jeg skulle bruke den til. Kokosolje er bra for så mange ting og jeg tenker å lage et innlegg senere for å fortelle litt om denne mirakeloljen 

Etter litt googling og titting på lavkarbo.no kom jeg fram til at jeg ville prøve meg på en superenkel konfekt!

Du trenger:

  •  75g sjokolade (Jeg bruker denne fra sukkerfritt.com som inneholder bare 1,5 karbohydrater pr 75 gram)
  • 5 spiseskjeer kokosolje (Her er det viktig å bruke ekstra virgin for å beholde alle de gode egenskapene + kokossmaken)
  • En bolle, gjerne glassbolle til å smelte sjokoladen i
  • En gryte
  • Du kan også bruke noen dråper med vaniljeessens og søtning for å få en søtere sjokolade. (Jeg bruker flytende natreen)

Dette gjør du:

For å smelte sjokoladen bruker vi vannbad for at den ikke skal brenne seg. Dette gjør du ved å tilsette vann i en gryte og legger bollen oppi, du trenger ikke så mye vann.
Så legger du sjokoladen oppi i biter og rører rundt til sjokoladen er helt smeltet.

Så tilsetter du  kokosoljen mens du rører og lar den løse seg opp. Du kan også tilsette vaniljeessensen og søtningen nå.
Når alt er rørt sammen tar du bollen ut av gryta og lar den kjøler seg ned før du heller den oppi former, setter den 10-20 minutter i fryseren også er den ferdig! 

Du kan også sette den i kjøleskapet men da tar det litt lengre tid. Jeg pleier å oppbevare sjokoladen i kjøleskapet etter jeg har hatt den i fryseren.

Siden denne sjokoladen inneholder mye kokosolje er den veldig mektig! Den er også slik at den smelter lett når man spiser den, bare som dere er obs på dette