Rabarbragrøt på lavkarbovis!

Jeg er veldig glad i å teste ut nye oppskrifter når det gjelder mat, mens når det gjelder dessert er det mamma som regjerer på kjøkkenet! Og idag skal jeg dele en oppskrift på rabarbragrøt som jeg har fått fra henne.

Rabarbragrøt Lavkarbo

Ingredienser:

  • 4,5 dl rabarbra

  • 5 dl vann

  • 1 - 1,5 dl natreen pulverstrø (Her valgte jeg å bytte ut med sukrin gold)

  • 3 ts jbkm

  • kanel etter smak

    (Ved dobbel oppskrift ha 4-5 ts JBKM)

Slik gjør du:

Kok opp 4 dl av vannet med oppkuttet rabarbra, kokes noen minutter til rabarbraen løser seg delvis opp.
Ta av platen.

Rist resten av vannet med JBKM i et glass med lokk. Vær rask og hell det over rabarbraen og rør kraftig.
Ha i søtning og kanel til slutt.

Her er kald grøt før jeg helte på litt fløte. Veldig god!

Her er kald grøt før jeg helte på litt fløte. Veldig god!