Prosjekt - Få orden på livet igjen!

Etter nesten ett år med mye rot i livet mitt så starter jeg på nytt. Jeg starter på nytt med ett sunnere kosthold, nye rutiner og et nytt syn på livet! Det er på tide å rydde opp i rotet og på tide å få livet på rett kjøl igjen. Jeg har begynt å trene og for første gang i livet tror jeg at jeg kommer til å klare å få en rutine på det, virkelig holde fast ved det! Jeg har begynt å skrive matplaner igjen, jeg har begynt og skrive opp dagsplaner for hva jeg skal gjøre i løpet av en dag, jeg har skrevet en liste med kostholdsregler som er hengt opp på en tavle på kjøkkenet og jeg har begynt på nye medisiner for ADHD'en. Alt grunnarbeidet er gjort så nå er det ingen ting som stopper meg!

I første omgang så er målet mitt å få hverdagen til å fungere bedre både rutinemessig og matmessig, noe som betyr alt i en hverdag med ADHD. Får jeg dette på plass så håper jeg at jeg får humøret, viljen og energien tilbake. I andre omgang kommer vektnedgang og trening (eget innlegg om kosten kommer senere).

Og alt dette skal jeg klare! Jeg har brukt mye tid på tanker og planlegging for å kunne starte dette prosjektet og nå føler jeg meg klar for det som skulle komme, og selv om jula er rundt hjørnet så kjenner jeg bare at nå skal jeg begynne, jeg har ikke flere unnskyldninger igjen og veien står klar uten hindringer så da er det bare å sette i gang! :) tumblr_med74vLt5d1reml8ao1_500_large Og til alle dere som har gitt råd, inspirasjon, støtte, klemmer og ikke minst motivasjon, dere er fantastiske alle som en og uten dere hadde jeg ikke klart å ta dette steget idag! Jeg kjenner meg utrolig heldig som får lov til å omgi meg med disse utrolige personene dere alle er <3

signatur