Ny skritteller og nytt design

Nå har jeg hatt Fitbit Zip skrittelleren i et år og den har vært en trofast følgesvenn, men jeg følte det var på tide å prøve noe nytt så da skaffet jeg meg Fitbit Flex som er et såkalt treningsarmbånd som man bruker hele tiden og logger alle skrittene på den måten.
Nå har jeg hatt skrittelleren i en ukes tid og jeg merker det er veldig praktisk med et armbånd istedenfor Zip´en som må festes på klærne (er ikke uten grunn den har vært i vaskemaskinen 3 ganger iløpet av året) også tracker den nye skrittelleren også hvordan man sover iløpet av natten. 

10387999_332797340208998_1119752846_n.jpg

Har redigert bilde for å prøve få frem den knæsj rosa fargen :) 

Tenkte jeg også skulle dele noen matbilder som jeg har tatt de siste dagene (følg meg på instagram @nadjaslavkarbo for flere matbilder).

Saft/smoothie-is av frosne jordbær og funlight jordbærsaft, JUMMY!

Saft/smoothie-is av frosne jordbær og funlight jordbærsaft, JUMMY!

Jeg begynner forresten å nærme meg målet på å ikke lengre være ei dundre på 100! Endelig! :D Er bare 1,5 kg igjen! Morro når vekta endelig begynner å bevege seg nedover igjen!

Skal prøve meg på noen flere oppskrifter etterhvert så jeg kan legge dem ut på bloggen om de blir vellykkede, eksperimenterer blant annet med en vaffeloppskrift :) 

Også har jeg endret litt på designet på bloggen siden det har vært noen problemer med å lese bloggen på nettbrett og mobil, håper dette var bedre (gi gjerne tilbakemelding dere som bruker telefon og nettbrett) :)