Nachos på lavkarbovis!

Her om dagen kom jeg over en ide på instagram hvor noen brukte bacongull istedenfor maischips/nachoschips/tortillachips i nachosen sin og siden både meg og mannen er veldig glade i nachos måtte jo dette selvsagt prøves med en eneste gang.

Vi stekte kyllingkjøttdeig sammen med løk, hvitløk og krydderpakken fra rema som er uten sukker (Remas eget merke - det tacokrydderet vi har funnet med minst karbohydrater pr 100 gram).

Så la vi ut bacongullet (pass på at du bruker ett merke uten karbohydrater, vi bruker ett som kjøpes på europris), drysset over kjøttet før vi toppet tallerkenen med ost også inn i mikroen.
Vanligvis steker vi nachosen vår i ovnen, men da jeg var usikker på konsistensen på bacongullet valgte vi å kjøre det raskt i mikroen til osten smeltet. Så tok vi på litt rømme og salsa, før vi serverte det med hjemmelaget guacamole ved siden av.

Dette var absolutt godkjent, både av meg og mannen selv om bacongullet blir litt mykt.
Et veldig enkelt og fullverdig alternativ til den originale.

Ser det ikke skikkelig digg ut?!

Ser det ikke skikkelig digg ut?!