Kostholdsreglene

Her er kostholdsreglene som jeg har festet på tavlen ved kjøleskapet: kostholdsregler-blogg

Som flere av dere vet har jeg levd lavkarbo før men da ketolyse-versjonen. Noe som fungerte greit når man bodde hjemme hos foreldre og kun hadde skolen å tenke på ellers, for det å leve ketolyse tar MYE tid i hverdagen! Samtidig som at det er bare en selv man trenger tenke på når det gjelder hva man skal spise, hva man skal ha til middag og når man skal ha det. Når man flytter sammen med noen så er det ikke bare en selv man trenger ta hensyn til lengre, men en person til. I tillegg til at man får et hav av husarbeid å passe på!

Jeg har derfor funnet ut at jeg ikke går ketolyse veien nå, men prøver å fokusere på et lavkarbo-ish kosthold som jeg kaller det. Her fokuserer jeg på å holde meg unna karbohydrater, men mer karbohydrater pr. dag i forhold til ketolyse. Når en da spiser flere karbohydrater så er det viktig å justere fettmengden også så jeg kommer ikke til å spise like mye fett heller.

Samtidig er jeg veldig glad i mat som er lav på karbohydrater så mange av rettene jeg kommer til å lage fungerer også fint på ketolyse.

Kommer til å legge ut oppskrifter på disse to rettene ikveld, en wok med svinekjøtt og grønnsaker, og kyllinggryte med salat.

matbilder

signatur