Konfirmasjon

Nå er det en stund siden sist innlegg så nå var det på tide! 

Forrige helg var jeg i konfirmasjon til min nest eldste bror og det var utrolig koselig! 
Vi reiste opp på torsdagen siden det er et stykke til gjøvik så er det jo like greit å bare ta noen ekstra dager der oppe! 

Siden hele huset var fylt av gjester tok vi like gjerne med oss campingvogna opp så fikk vi prøvd den på tur også, gikk overraskende bra med tordenvær og alt :) 

Fredagen gikk til forberedelser til konfirmasjon, men også en tur på shopping for å finne en kjole til konfirmasjonen. Fant en nydelig maxikjole på Kappahl til bare 300kr!! Røverkjøp :D 

Jeg måtte også lage en kake slik jeg hadde noe å kose meg med i konfirmasjonen jeg og så da falt valget på denne ostekaken.

Siden jeg glemte å ta bilde poster jeg et annet bilde som jeg tok en annen gang jeg laget kaken :)  Druene var bare til pynt ;)

Siden jeg glemte å ta bilde poster jeg et annet bilde som jeg tok en annen gang jeg laget kaken :) 
Druene var bare til pynt ;)

Den er veldig frisk og mange av gjestene foretrakk den foran de andre da de synes at mange av kakene ble for søte, det var morro! :) 

Ellers var det koldtbord og det er jo perfekt til lavkarbere! Koste meg med karbonader (et merke som inneholder mindre karbohydrater, husker ikke navnet nå), eggerøre, spekemat og grønnsaker :) 

koldtbord1.jpg
All maten er ikke satt ut her, jeg var visst litt rask å ta bilde :P Men hele bordet var stappet med godsaker :D 

All maten er ikke satt ut her, jeg var visst litt rask å ta bilde :P Men hele bordet var stappet med godsaker :D 

Broren min valgte å konfirmere seg borgerlig (eller en humanetisk konfirmasjon som det heter nå) der seremonien fant sted i fjellhallen på Gjøvik. Seremonien var veldig fin med mange musikalske innslag fra konfirmantene og diktlesing av broren min. Det var også en veldig flott tale som handlet om det ansvaret vi har når det gjelder resten av verden og at man ikke må glemme å bry seg og hvordan man kan gå inn i voksendommen (er det et ord?) på best mulig måte. Har desverre ingen bilder fra selve seremonien men var utrolig flott! :) 

Sjekk konfirmanten da! Bare litt fornøyd med gavene ;)

Sjekk konfirmanten da! Bare litt fornøyd med gavene ;)

Benyttet også sjansen til å ta noen kjærestebilder når vi først var så fine i tøyet! ;)

nadjaogkim.jpg

Kim lager en dobbelthake på alle bildene, men synes de ble flotte alikevel! Jeg pleier aldri bli fornøyd med bilder som andre har tatt, men disse bildene føler jeg meg faktisk vakker på! For en deilig følelse! :D 

På søndagen var det på tide å kjøre hjem igjen etter en koselig helg på Gjøvik, alltid deilig å komme seg litt bort ifra hverdagen og hjem til ho mor :)