Hobbyfotograf?

Jeg er usikker på om jeg egentlig kan kalle meg en hobbyfotograf. Jeg liker å ta bilder, men som tidligere nevnt har kameraet mitt gått i glemmeboken. Som forøvrig er et Canon EOS 450D

8189-CanonEOS450D3quart

Bilde lånt fra google.no

De siste dagene har jeg prøvd å tatt litt flere bilder og jeg må si at jeg selv er veldig fornøyd med resultatet! Hadde glemt hvor morro det faktisk er å ta bilder :) Nå er ikke motivene mine de mest spennende da jeg plutselig bestemte meg for at NÅ skulle jeg ta noen bilder, men med litt behandling i photoshop ble de nå ganske bra tilslutt! Tenkte derfor å dele noen bilder med dere som jeg har tatt de siste dagene.

Først noen bilder av den ene pusen min Timian! På det første bildet er det lys og kontrast jeg har redigert for å få konturene på katten bedre frem og på det andre har jeg redigert kontrast, lys samt fjernet litt forstyrrende objekter. Er hun ikke fin? :)

IMG_4255

IMG_4276-vannmerket

Dette er et bilde jeg tok på utsiden av huset vårt. Her har jeg redigert farge og kontrast, samt gjort himmelen litt blåere.

IMG_4177-vannmerket

Tilslutt tenkte jeg å vise dere et bilde som jeg har redigert i photoshop samt originalen for å vise hva man kan gjøre i photoshop på bare noen minutter. Her har jeg redigert bakgrunnen for at blomstene skulle komme bedre frem, endre lys og kontrast og tilslutt la jeg på litt ekstra farge på rosene for å få dem mer rosa. Er veldig fornøyd selv med dette resultatet :) Rosene kom forresten mannen hjem med på fredag!  Han kan være romantisk han også, når han bare vil ;)

IMG_4219

IMG_4219før

Så, hva synes dere? :)

Signatur2

Husk å følge meg på facebook! https://www.facebook.com/Nadjamichelle.no

Følg meg også på instagram for flere bilder og tips! : nupsida (Min personlige konto) og nadjaslavkarbo (Der jeg legger ut bilder av kostholdet mitt)