Helga, bilcross og baking av skoleboller!

Ja, da var helga over for denne gang. Skummelt hvor fort de egentlig går, føler ikke jeg får sukkt for meg før den er over igjen.Denne helga har gått veldig rolig for seg egentlig. Har sett mye Grey's Anatomy, gjort litt husarbeid og generelt gjort hjemmearbeid. Søndag derimot var vi på bilcross ett par timer unna og det var spennende det! Masse biler, fart og spenning, er imponert over de som driver med slikt da det ser veldig skummelt ut. Er ikke like morro at samboer skal prøve seg på det i slutten av september.. Får bare satse på han er såpass god sjåfør at han klarer seg fint :)

Idag gikk dagen veldig fort på jobb da det var nok av ting å holde fingrene i og da jeg kom hjem ble det middag og baking av skoleboller. Har aldri bakt skoleboller før så var veldig spent på resultatet. Endte opp i 3 turer ned på butikken og to timer med baking før bollene var ferdig, gode var de faktisk og så ser på det som et vellykket eksperiment :)

Ser de ikke gode ut? :)

Men da får jeg hoppe en tur i dusjen før jeg tar kvelden, håper dere har hatt en fin helg dere og så snakkes vi etterhvert :)