Halloumifries - Mitt nye favoritt tilbehør til det aller meste.

Om du følger meg på instagram (@shrinkingnorwegian) så vet du at jeg har lagt min elsk på halloumi den siste tiden.

Jeg har jo hørt folk nevne den tidligere, men jeg har aldri prøvd det selv, før nå!
Første smakstesten var litt sånn, meh. Den er litt søtlig i smak, men om man har den i frityrgryta blir den utrolig crunchy og er det beste alternativet til pommes frittes jeg har prøvd til nå.

Og det er veldig enkelt å tilberede det, man bare kutter den opp i staver og inn i gryta. Vi har også prøvd airfryer, men vi kom aldri godt overens. Kanskje noen andre er mer heldige der enn det jeg var.

Halloumi kan brukes til veldig mye annet også, den kan grilles og stekes og for mange er det et helt genialt alternativ til kjøtt om man ønsker å kutte litt ned der.

Halloumifries, aioli, tomat og italienske kjøttboller.

Halloumifries, aioli, tomat og italienske kjøttboller.

Halloumifries, indrefilet, smørstekt grønnkål med hvitløk og chilimajones! Et helt fantastisk måltid.

Halloumifries, indrefilet, smørstekt grønnkål med hvitløk og chilimajones! Et helt fantastisk måltid.

Første forsøket, her servert med kremet spinat og kylling.

Første forsøket, her servert med kremet spinat og kylling.