Endelig tilbake!

Da er jeg endelig tilbake igjen etter nesten to år med stillhet.

For å si det helt enkelt så er det mye som har skjedd de siste årene og jeg har jobbet svært hardt med meg selv både fysisk og psykisk. Jeg har fortsatt en fryktelig lang vei å gå, men nå har jeg ihvertfall kommet et godt stykke på vei! 

Siden sist har det skjedd svært mye som sagt, en av tingene er at jeg har fått meg en ny kjæreste, en helt fantastisk mann som jeg har vært svært heldig å få inn i livet mitt. En mer støttende, kjærlig og herlig mann er det nesten umulig å finne tror jeg! (Ja, vi er fortsatt i -det- stadiet etter snart 4 måneder som par) Sammen har vi bosatt oss på Hamar og her trivdes vi fryktelig godt!

Jeg er nå i gang med lavkarbo og ketolysekuren igjen for fullt, og så langt har vekta tikket ned nesten 3 kilo allerede.

Jeg kjenner at jeg gleder meg virkelig til å ta i bruk denne bloggen igjen, teste ut oppskrifter og dele det med dere her inne, har allerede testet ut en del allerede som kommer ut på bloggen etterhvert. For øyeblikket kan det være at ikke alle gamle oppskrifter ligger ute som de har gjort tidligere, men dette er noe som kommer til å bli fikset opp i, i nærmeste fremtid! Mye som må fikses på når siden har vært ubrukt i et par år for å si det enkelt!

Jeg er fortsatt å finne på instagram som Nadjaslavkarbo samt siden min på Facebook hvor dere finner link til på venstre side her, anbefaler å følge meg så vil dere alltid få beskjed om når det har kommet nye innlegg og oppskrifter her!

Må jo selvfølgelig legge med et bilde av oss, tatt for en måneds tid siden. Er det rart jeg falt hodestups for han her?