Effektiv søndag og bilder fra de siste dagene! :)

Ja, igår var det det jeg vil kalle for en skikkelig effektiv søndag!Mens samboeren min jobbet med oppussingen av kjøkkenet så holdt jeg på med diverse husarbeid. Jeg vasket soverom, bad, kontor og midlertidig kjøkken, ryddet kjøleskapet, ryddet og vasket bilen,vasket to maskiner med klær og en maskin med oppvask. Jeg fikk brettet endel klær og organisert litt på roterommet vårt også så er svært fornøyd! :)

Ellers så er det mye som skjer her hjemme. Vi holder på å pusse opp huset og nå er det stua og kjøkkenet som står for tur, og kjøkkenskapene kommer allerede på fredag! LYKKE :D Vi skal også få to små pusenøster 16. juli som skal flytte inn hos oss, er to søsken og er de mest sjarmerende babyene jeg har sett noengang <3

Så slik har de siste dagene gått med til oppussing, husarbeid, jobb og forberedelser til kattene kommer :) Fikk tatt en tur på IKEA i forrige uke da, noe som virkelig var på tide! Hadde en lang liste med ting vi måtte handle med nå som kjøkkenet er på vei.

Så da har dere sett litt av de siste dagene mine! Blir litt lite oppskrifter nå da vi ikke har et ordentlig kjøkken ennda, men tro meg, det blir mange de nærmeste ukene ja! Har savnet matlagningen så!! Legg meg til på Instagram for å se flere bilder, heter nupsida der :) Snakkes!